Zangers over zangles

Muriel als zangcoach: Op een goede, fijne, professionele en ontspannen manier geeft Muriel zangles!!! Zij is begaan met de leerlingen en bovendien een coach met passie voor het vak! 

Hans Lemmen Musical zanger en presentatie coach

 

 

Dankzij de coaching sessies met Muriel heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn kunnen als zanger. Nog belangrijker, door haar methodiek heb ik mijn klankkeur kunnen ontdekken en kunnen omarmen.

Steffen Morrison

Soul-Zanger

Muriel is echt een super fijne coach. Ondanks dat ik al professioneel, zong heb, ik toch veel van haar geleerd. Daarnaast is ze ook een super fijn mens.

Aisata Blackman, Musicalster Duitsland

Muriel gaat heel persoonlijk te werk en probeert in tegenstelling van haar collega's niet je stem te veranderen. En misschien nog wel het belangrijkste, het is een ontzettend lieve vrouw die geïnteresseerd is in hetgeen je maakt en zingt. Joey Hartkamp Volkszanger

Sinds mijn 12de is Muriel mijn zangcoach. Het is wonderbaarlijk hoe ze mij ondanks de 9000km afstand (via Skype) heeft kunnen begeleiden bij de ontwikkeling van mijn zangstem en mijn muzikale persoonlijkheid. Ze is heel vastberaden in het lesgeven en soms ook streng; maar juist om die momenten boek ik de meeste vooruitgang. 

Muriel begeleidt mij nu naar mijn conservatorium auditie toe en met haar aan mijn zij ben ik daar heel zelfverzekerd over. 

Arturo den Hartog, Counter Tenor Suriname

Ik krijg enorm veel energie als ik met haar oefen. Haar positieve, optimistische manier van werken geeft je zelfvertrouwen en durf om je grenzen steeds verder te verleggen en uit je comfort zone te gaan.  Superfijn! 

Hennie Fokker Koorzang en solist

 Muriel is een geweldige zangcoach!

Ze heeft me qua zingen naar een hoger niveau getild door naar Musical en Pop ook klassiek aan mijn repertoire toe te voegen. Ze is altijd eerlijk over mijn stem en heel erg goed in het helder verwoorden wat er moet verbeteren tijdens het zingen.

Ik ben nu professioneel zangeres en zo voel ik me ook dankzij Muriel! 

Julliete Berkhout Sing&Song writer

Ik kon wel een beetje zingen , maar na anderhalf jaar les ben ik echt enorm gegroeid qua stem en inhoud!

Ik ben zo blij dat ik deze stap genomen heb.

Op naar de top! Dankzij Muriel.

 xxx

She-La 

Sing & Song writer/singer

In mijn geval, na 35 jaar intensief gebruik van -met zeker 25 jaar verwaarlozing van het klein- en groot onderhoud aan- mijn zangstem is deze inmiddels na een 15-tal lessen van Muriel nu in een betere conditie dan dat mijn zangstem ooit is geweest . Een waanzinnig goed gevoel.

Dank je wel Muriel!

Hugo de Graaff

pianist/koordirigent/

bariton

 

Ontwikkeling, uitdaging, groeien, proberen, grenzen opzoeken en verleggen’ enkele woorden die de lessen van Muriël omschrijven.  Er gaat geen les voorbij waarin niet wordt gelachen, nieuwe technieken dan wel posities aan het licht komen. Iedere les is anders en iedere les is een nieuwe uitdaging!

Annemarijn de Graaff

Lyrisch Sopraan

Zingen is mijn passie en dit doe ik eigenlijk al mijn hele leven.

Een aantal jaren geleden besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en eigen Nederlandstalige liedjes op te gaan nemen.

Via via kwam ik in contact met Muriël van Dinteren in Hilversum.

Na een proefles kon ze mij direct vertellen aan welke zwakke punten we konden gaan werken en werd er een plan van aanpak gemaakt waarbij ik nu hoor- en voelbaar stappen maak in het proces om mezelf een betere zanger te maken. 

Naast dat de lessen erg leuk, gezellig en persoonlijk zijn, heeft ze mij bepaalde inzichten gegeven die ik nooit gehad zou hebben zonder Muriel van Dinteren

Björn  Litjes

Volkszanger

De lessen worden zeer persoonlijk afgestemd waarbij uit iedereen het uiterste wordt gehaald. Er is sprake van een veilige, open sfeer waarbij Muriël je de ruimte geeft om jezelf te zijn. 

Anouk de Graaff  

Mezzo sopraan

Zangles bij Muriel betekent kwaliteit en resultaat. De lessen zijn aangenaam en toch een uitdaging. 

Ze stelt je helemaal op je gemak door haar goede humeur en gevoel voor humor. Ze is heel streng bij het behandelen van repertoire en is niet gauw tevreden, wat nodig is voor een goed resultaat. Ze tracht eruit te halen alles wat je in je hebt en je merkt na een les echt dat je hebt gezongen en dat je verder bent gekomen dan voor de les. 

Rachidi Sanches, 4e jaars-student Zang aan het Conservatorium van Suriname