Bring It On...was dit keer met een thema: Nl- talig pop of kleinkunst en songs van Gershwin. En niet met instrumentals maar live begeleid op de piano! Laag drempelig zodat ieder zich op zijn gemak voelt om te zingen in het Wapen van Huizen.

Erg leuk "klassiek " optreden gedaan in Het Nebo Huis in Den Haag.

Het repertoire bestond uit werken van Mozart, Fauré, Purcell, Rossini en cross-over.

De voorbereidingen, de repetities, en de dankbaarheid van het publiek heeft ons veel voldoening gegeven.

Op naar een volgende keer.

Wat een super promo dag voor het Muriel Dinteren Zang Studio.
Hilversum actief op de Markt.
Verschillende zangers hebben gezongen op het podium van Red Yellow & Blue studio. Op deze manier leren de zangers om zich voor te bereiden op een live optreden! Volgend jaar weer!

Altijd weer spannend en super leuk!

Bring it On in het Wapen van Huizen.

De zangers en het publiek hebben genoten :-)

 Op naar de volgende Bring It On op 17 december.

We gaan dan geheel in de kerstsfeer......

Workshop Presentatie & Performance (14 feb)

Out of your comfortzone

 

Leren zingen is al een hele opgave maar dan moet je je songs gaan performen en dan sta je daar ineens helemaal alleen achter die microfoon. Er zijn ook zoveel dingen om aan te denken. Op zo'n moment kan dat heel confronterend zijn. Daarom is het noodzakelijk dat je je heel goed voorbereid.

 

Samen met Hans Lemmen hebben we een workshop gemaakt waar je in 3 middagen werkt aan repertoire en hoe je je moet voorbereiden. Tips & Tricks. Voor aanvang heeft ieder een vragenlijst ingevuld en daar komen veel aandacht punten al voorbij. Wat opvalt is dat zangers in het begin niet echt durven

te zeggen dat ze zanger/es zijn. Ze verschuilen zich achter smoesjes. Voor elke performer geldt dat je je sterke kant moet ontwikkelen en dan komt natuurlijk de vraag: wat vind je mooi, goed aan je zelf als zanger/es. Naast je repertoire, kledingkeuze en je stemgebruik is bewegen op het podium voor veel zangers een drempel van schaamte. Dus is het belangrijk om uit te vinden wat er aantrekkelijk is aan jezelf...Je ogen (Adele) of je benen (Tina Turner) of je billen (JLO) Kortom, performen is een hele kunst op zich en schaamte en onzekerheden moeten worden overwonnen.  Dat leer je in deze workshop! 

Workshop Performance & Presentatie Mei 2017

Samen met Hans Lemmen hebben we hard gewerkt.

Iedere zanger moet zich voorbereiden alsof het een echt optreden is. We werken aan repertoire, oeverdracht, interpretatie, dress to impress, aankondiging en afkondiging. Kortom: je voelt je heel wat zekerder als je de workshop doorlopen hebt.

Er is erg hard gewerkt aan repertoire, beweging, aan en afkondiging. Dress to Impress en hoe bereid ik me voor op een goede performance. De workshop bestond uit 3 middagen en iedere deelnemer kreeg een persoonlijke opdracht mee. Uiteindelijk hebben we toe gewerkt aan een Performance. de zangers voelen zich nu zelfverzekerder en positief over hun talenten.