VOCAL COACHING 

Muriel van Dinteren is een Jugendlich Dramatisch sopraan. Zij heeft met succes meerdere opera/operette rollen gezongen en lied recitals gegeven. In 2004 werd zij artistiek leider en initiatiefneemster van De Nieuwe Nederlandse Operette. ( dnno)

 

Sinds 2010 heeft Muriel het Nederlands Zang College opgericht. Nu genaamd Muriel van Dinteren Zang Studio. Tijdens haar solo carrière merkte ze dat collega's haar vaak om raad vroegen. Zo ontdekte ze haar talent om te coachen.

Haar kracht is het kunnen werken met elk stem type en dus ook elk muziekgenre.

Voor haar is "de stem" het belangrijkste. Haar zangtechniek die ze overbrengt is gebaseerd op de BelCanto techniek, aangevuld met jarenlange ervaring van het coachen van zangers.

Nu werkt ze met BN'ers, volkszangers, beginnende talenten, soulzangers, klassieke zangers, jongens sopranen.

Zij was te gast op Bali en Suriname als zangdocent.

Muriel is jurylid voor Dutch Blues Foundation.Voor de jaarlijkse Dutch Blues Challenge.

In 2018 werk ik als zang coach bij het Gospel koor Wazzup Singers, en op een Praktijkschool in Amsterdam.

De ZangStudio  is in Hilversum , Rotterdam en in Amsterdam Qfactory.

In November zingt Muriel in Missa met Musica Extrema.

Mission statement : Met geduld, passie en kennis van de stem bereik ik de ziel van de zanger-es. Hierdoor vergroot ik hun stemontwikkeling, talent, muzikaliteit en het vertrouwen in hun stem/zingen. 

 

Heb je interesse in zangles? Stuur een mail of bel Muriel 0624564583

 

 

 

PERFORMANCE & PRESENTATIE LES

Hans Lemmen is een veelzijdig artiest. Met zijn enthousiaste en professionele inzet werkt hij in het mooiste vak van de wereld.

 

De loopbaan van Hans begon  met rollen in de Tovenaar van Oz, Don Quichot de man van La Mancha en De Terugkeer van Don Quichot.

De opleiding MusicAllFactory in Tilburg volgde, waarna hij al snel op de nationale planken stond. 

 Hij speelde rollen in Titanic de Musical, Romeo 'n Juliette: a Carribean Experience, Jeans, Chess de Musical, Tika is Jarig, Hollywood in Concert van het Koninklijke Luchtmacht Orkest, The Sound of Music, Mamma Mia en Oorlogswinter de musical. Hans speelde in de Raveleijn show van de Efteling, de Tovenaar van Oss.

 Tijdens zijn carrière bleef Hans werken aan zijn zang en acteerkunsten. Hij volgde acteerlessen en workshops bij De Trap, Lukas Borkel en Mara Otten. Zanglessen volgde hij bij Edward Hoepelman, Antoinette Kouwenberg en tot op heden bij Muriel van Dinteren.

Als docent is Hans verbonden aan Theaterschool Hakoena en werkt hij in de stadsschouwburg en concertgebuw in Nijmegen. Daarnaast werkt hij als entertainer en presentator.

Heb je interesse in interpretatie & performance les? Stuur een mail of bel Muriel: 0624564583

 

 

 VOCAL MASSAGE

Mijn naam is Henriëtte Hertoghs, Vocal Coach en logopedist. Voor mij is de stem de spiegel van de ziel. Dat is zowel een kracht als een kwetsbaarheid.

 

De stem heeft altijd mijn interesse gehad. Daarom ben ik me hierin gaan specialiseren middels verschillende opleidingen na mijn logopedie-opleiding. Hierbij is manuele larynxfacilitatie op mijn pad gekomen.

 

Met de manuele facilitatie van het strottenhoofd behaalde ik zeer goede resultaten in het herstel van de stem en de cliënten waren erg enthousiast. Zo enthousiast dat ik er meer over moest weten en met vele masseurs, manueel- en fysiotherapeuten heb gesproken én geoefend. Dit integreerde ik in mijn massages en luisterde naar de feedback van de vocalisten om zo tot de massage te komen die ik nu geef: Vocal Massage. Een massage die niet alleen in te zetten is bij herstel maar ook als onderhoud van de stem.

Heb je interesse in een Vocal Massage stuur een mail of bel naar Muriel: 06 24564583